Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı
O bir Çiçek. Nickinin hakkını veren Numune mm canımın çiçeği. Feminist duruşunu hiç bozmayan, her zaman hakkı olanı savunan güzel çiçek. Seninle ilk oturduğumuzda dedim ki kendime hep hayatımda ol ve öyle de olacak bu gidişle Benim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nın çiçeği olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iyiki hayatımdasın. Seviliyorsun çokça<3 |
Ah gönlümün baş hemşiresi, canımın çiçeği ben seni ilk fırsatta yemez miyiiiimm? Bu sene başıma gelen en güzel anlardan biri senin yanı başıma atandığını öğrendiğim andı. Ne büyük mutluluk.. Sonra seninle o ilk buluşmamız tam bir gıybet time kahvaltısıydı ama olsun harikaydı.

ve o zor şartlar altında kutlanmış doğum günün -detayları sen biliyorsun- asdfghjk hepsi ayrı bir mutluluk ayrı bir keyifti benim için ve o içtenliğinle bir kez olsun sanaldan tanıştığım gibi bir izlenim vermediğin için ayrıca arkamda kale gibi durduğun anlar için, dobra ve dürüst bir kardeş kazanmama vesile olduğun için ve her zaman desteğini esirgemeyerek beni art niyetsiz sevdiğin için sana çok teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, seni çok seviyor ve kocaman öpüyorum.