Konu
:
Leila
Tekil Mesaj gösterimi
23 Haziran 2022, 16:59
#
5
ihaveanidea
✓
İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..!
Alıntı:
Numune
Nickli Üyeden Alıntı
Bazı insanların sesi şifa, bazısının yüzü şifa; bazısının fikri, bazısının gülüşü şifa. Bazısı konuşurken, bazısı dinlerken şifa. Bazısının sadece bir yerlerde varlığını bilmek bile şifa.
Ah varlığını sevdiğim dildaremmm, Allah seni bana şifa kıldı ve sen güzel kardeşim bana şifa diye yazıldın. Ben seni tanıdıkça hayatımda senin gibi bir insan daha tanımadığımı fark ettim, fark ediyorum. İyi-kötü her anımda yanımda olduğun için ve bana yepyeni bir umut kapısı açtığın için sana çok teşekkür ederim. Seninle ilgili o kadar çok şey yazmak isterim ancak yazılı bir söz yok kalbinin güzelliğini anlatmaya. Biz kilometrelerce uzaklığın yakınlığını yaşıyoruz. Demek ki dostluğun mesafesi olmuyormuş. Yine de birkaç ay sonra seninle kavuşacağımı bilmek beni benden almıyor değil.
Canımın dibisi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
mm seni tanıdığım için kendimi bir başka mutlu addediyorum ve seni çok seviyorum. İyi ki varsın dildarem, her şeyin gönlünce olmasını diler, hasretle gözlerinden öperim.
şu mesajı bir askere yavuklusu yazsa özleminden askerden kaçar koşa koşa yarinin yanına gelir sdhshhdhs
ihaveanidea
Açık Profil bilgileri
ihaveanidea - Daha fazla Mesajını bul