Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2020, 21:06   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zabijasz mnie

Mateusz Mijal - Zabijasz mnie

Beni öldürüyorsun

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

evde efkarlanıp kafayı bulmak istediğinizde, size eşlik edebilecek bütün arkadaşlarınızı, hatta sevgilinizi gözden geçirdiğinizde;konuşmadan sessizce, sadece yanınızda olarak size eşlik edebilecek,sizi gerçekten anlayabilecek birinin olmadığını farkedip daha da efkarlanmak.kısacası sessizliği paylaşamamak..

"yalnızlığı çok seviyorum"

yalnız yürüyüşler,yalnız sinemaya gitmek,yalnız kuğulu parkta kuğulara doğru içilen sigara yanında bi kalem kağıt...
zorunluluktan da seviliyor olabilir kendisi.
ama kalabalığın içinde de bazen ona sığınası gelir insanın,e o zaman kendiliğinden seviliyor olsa gerek...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

iranlı şair sohrab sepehri'nin suyun ayak sesi adlı şiirinde şöyle mükemmel bir mısra vardır;

" bir şair gördüm, konuşurken bir zambağa ' siz ' diyordu. "

ufak tefek işlerimi halletmek için işten 1-2 saatliğine çıkmışım geri dönüyorum ve önüme üstü başı yırtık bir çocuk çıkıyor. "abi karnım aç ekmek parası verir misin?" diyor. "gel sana döner alayım" diyorum ve hemen ilerdeki dönerciye yöneliyorum o arada aklımdan "bi tane de kendime alayım, işte yerim" diye geçiriyoum.

dönercinin önüne geliyoruz ve "iki yarım döner iki de ayran alabilir miyim? ikisini ayrı poşetleyin" diyorum. o anda ufaklığın ağzından hem iç burkan hem de gülümseten sözcükler dökülüyor. "bir tane yeter abi." cümlenin vurgusu "niye iki tane alıyorsun?" diye sorar şekilde. ben de gülüp "birini kendime alıyorum" diyince o da gülüyor kendine.

sonsuza kadar duygularımı sömürme hakkını da böylelikle elde etmiş oluyor.

alinti

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.