Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2022, 21:40   #10
SonsuZ
SonsuZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ediyorum güzelim.
Kısacık kolayca sorular sorayim:)

1.En iyi anlaştığın 3 kişi ?@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2.IRCRehberi ile tanışman nasıl oldu kısaca özetlermisin?

3.IRCRehberi'nde en keyif aldığın bölüm ?

Başarılar dilerim güzellik.
Iyiki bizimlesin iyiki seni tanıdık..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm çok teşekkür ederim kiii

1- Hepinizi aslında çok yeni tanıyorum ama bu kısa süre zarfında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2-ircrehberi ile tanışmam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde oldu aynı radyodaydık sonsuz buraya üye olup paylaşımlarını burda yaparmısın daha keyifli biryer takıldığın yerden dedi öyle üye oldum bende:)

3-Aslında burda her bölümden keyif alıyorum keyif alma sebebim de sizlersiniz çünkü çok sıcak ve samimi siniz buda beni cezbediyor çünkü ben resmiyeti sevmiorum:)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm güzel dileğin için teşekkür ederim iyiki burdayım iyiki sizlerleyim..