Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2022, 12:55   #14849
Ejderha
Ejderha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atabilirsiniz sıkıntı yok, kötü bisey yazmadim. emeklerin icin tesekkur ederim , bizm bölumdr konu acmani istemiyorm dedim. kötü bisey demedim senin gibi beddua etmedim en azindan allahm ne günlere kaldik;dd
Standart selam
Ergin,bizim bolumde konu acmayi durdurur musun. senin konularin benim konular kadar yorum almiyor. ve ben senin gibi arka arkaya durmadan konu acarak insanlari sıkmıyorum.. ya da bizim bolumdeki sorulara yorum yapip durmuyorum.
emegin icin tsk ederimm ama konu acmani istemiyorm,hersey icin tskler

YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı - Bugün 11:37
Ergin,bizim bolumde konu acmayi durdurur musun. senin konularin benim konular kadar yorum almiyor. ve ben senin gibi arka arkaya durmadan konu acarak insanlari sıkmıyorum.. ya da bizim bolumdeki sorulara yorum yapip durmuyorum.

tamam YiLDiZ hanım

YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı - Bugün 11:37

istemeden bilmeden bi hatamız olduysa affola biz herşey için teşekür ederiz ama unutmayın ALLAH okadar çok büyük türki gün gelir hesabını sorar Herkesi Yüce Allah'a Havale ediyorum.

( Bu ülkede Bazıları Ağacı Odun Çiçeği ot Kadınıda et sanıyorlar Oysa ki
Ağaç Nefes Çiçek ilaç Kadında Hayattır..
)