16 Haziran 2022, 15:43
|
#5 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Panda Nickli Üyeden Alıntı
Cahilliğin tanımı = Cahil kimseler, bildikleri şeyi yanlış bilenler yani bilgiyi yanlış anlayanlar, doğrusu söylense bile kendi bildiğinin doğrulunu savunanlar ve kanıtlasanız bile bu kanıtı görmezden gelenlerdir. Cahillik yanlış bilgidir. Yanlış Bilgi beraberinde suçu, günahı, hatayı ve birçok olumsuz vakayı peşinden getirir.
( Yorum yapmanın cahillik olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar biraz fikir alışverişinde bulunsalar toplum olarak bu hale gelmezdik ) saygılar. | 1.Ben sana cevap olarak bu yorumu yazmadım.
2.Cahillik nedir iyi biliyorum.
3.Rica polemik yaratma.
Sonrasına gelirsek bizim gibi cahil toplumlarda 3 dünya ülkelerinde insanların giyim kuşam dini inancı veya fizyolojik görüşüne yargılar ve ifşa etmeye meyillidir. Çünkü yapamadıkları şeyleri diğer insanlarda gördükleri zaman. Kıskanma veya kendini eksik görme gibi durumlar oluyor. Doğal olarak bu kadına yapılan yorumlarda bunu işaret ediyor. Haa şunu unutmadan ekleme yapayım sen ortadoğu devletisin fazla takma böyle durumları bak önüne he de geç :) |
|
| |