Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Haziran 2022, 18:51   #15
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Yüreğine Sağlık Her Zaman Ki Gibi Başarılı Bir Röportaj Olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] can dostum Senide Bu Oluşumda Görmek Beni Çok Sevindirdi Ben Seni Tanıyorum Tanımayanlar Okudukça Anlarlar Sanada Burda Olduğu Gibi Hayatında da Başarılar Dilerim..
Alıntı:
Nutella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık, çok hoş bir röportaj olmuş. ^^
Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yayınlarını hiç dinleyebilme imkanım olmadı, umarım denk gelirim, eminim ki çok keyiflidir.
(ayy evet o ilk anonslar çok heyecanlı olmuyor mu ama )
*Hayatın sana hep güzellikler getirsin canım benim, seni tanımak güzeldi.
Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine sağlık yine keyıifli ve akıcı bir ropörtaj olmuş tebrık edıyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senıde ßiraz olsun tanımak güzeldi,hayatında ßaşarılar dılıyorum.
Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm yine döktürmüşsün.
Sen bunu hep yapıyorsun cidden zevkle okudum. Bir insanı incitmeden yormadan sohbet etmek bu olsa gerek.
Emeğine güzel kalbine sağlık..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm kıymetlim okurken hem duygulandım hemde seninle bir kez daha gurur duydum. Beni yine şaşırtmadın ve o temiz kalbin ile yine mükemmelsin.
Bazı insanlar vardır bu hayatta anlatılmaz yaşanır..
İşte o sensin ve seni tanıyıp yaşadığım için bir kez daha kendimi şanslı hissediyorum.
O güzel yüzündeki gülümsemen hiç eksik olmasın.
Hem TatliSohbet Hem IRCRehberi için çok kıymetlisin.
Başarılarının devamını diliyorum Güzelim.. :ldELWk:
Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm her zamanki gibi harikasin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarıların daim olsun
Alıntı:
PoLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok güzel bir röportaj olmuş emeginize sağlık..
Çok teşekkür ederim güzel düşünce ve yorumlarınız için. Okuyan yüreklerinize sağlık