08 Haziran 2022, 19:54
|
#15 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: RaS` Nickli Üyeden Alıntı
Katılıp Katılmamak tamamen şahsi fikriniz dir. Diyarbakırlı olmamak Suç ise çıkarın beni kardeşim Postunuzdan da birliğinizden de altıında siyaset aramısşsınız demek ki bu cevabı yazacak kadar küçüldünüz beyfendi. ben kimseye ırkçı demedim boş gezenin boş kalfası hiç demedim demoğoji yaparak beni sindirmeniz mümkün değildir. Tüm Diyarbakırlılar dersen geriye kalan tüm illeri dışlarsın posttan kapıya yazın Diyarbakırlı olmayan giremez Konuya yorum atmasın dersin bende fikrimi beyan etmem umarım anlamışızdır birbirimizi. ben bu ülkeye bu ülkenin ordusuna 35 senemi verdim.kimseye terorist damgası vurmadım cümlelerini seçerek yorum yazarsan sevinirim. | Benim yazdığım şeyde Diyarbakırlı olmamak suçtur diye bir şey mi var? Veyahut Diyarbakırlı olmayan yazmasın mi dedik?
Sizin tam olarak takıntınızı anlayamadım. Konu açan arkadaş oradan örnek verdi diye, arkadaşlarımı etiketledim. Bundan size ne?
Gerçekten çarpıtiyorsunuz. Ordu çalışanı, çırak ya da amele adı altında çalışan herkes emek vermiştir. Bunun aksini iddaa eden ben olmadım.
Hayır yani benim arkadaşlarımla aramdaki bir espriyi siyaset meydanına cevirmeye çalışmanız-kaldi ki memleketten vuruyorsunuz- tamamen şaşırtıcı. Ben bu ülkenin çocuklarına Türkçeyi öğreten bir öğretmenim. Sevgiyi, kardeşligi ve barışı öğretirken böyle bir ithamla karşı karşıya kalmak benim ilkelerime ters.
Yanlış anladığınızı varsayıyorum, keza siz de kelimelerinize dikkat ederseniz asıl ben sevinirim. |
|
| |