Alıntı:
Merhaba beyfendi;
Ülkenin birliği ile alakalı yukarıda herhangi bir söylem gerçekleşmemiştir. Keza bu foruma üye olan herkes üye kurallarını kabul etmiş sayılır.
Bununla birlikte sanıyorum ki "Diyarbakırlilar" söylemi dikkat çekmiş; tamamen mizahi ve sevgi içerir tarafımca. Bunu da bir zahmet çok görmeyin.
Ama sanıyorum ki sizler okuyunca bilinçaltınızda kaos, ayrımcılık veyahut ırkçılık gibi kelimeler çağrıştırdığı için anlam karmaşanızı lütfen kendi içinizde halledin.
Kaldı ki bizler, vatandaşlık namına boş gezenin boş kalfası değil; emek veren insanlarız. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, iyi forumlar.
|
Katılıp Katılmamak tamamen şahsi fikriniz dir. Diyarbakırlı olmamak Suç ise çıkarın beni kardeşim Postunuzdan da birliğinizden de altıında siyaset aramısşsınız demek ki bu cevabı yazacak kadar küçüldünüz beyfendi. ben kimseye ırkçı demedim boş gezenin boş kalfası hiç demedim demoğoji yaparak beni sindirmeniz mümkün değildir. Tüm Diyarbakırlılar dersen geriye kalan tüm illeri dışlarsın posttan kapıya yazın Diyarbakırlı olmayan giremez Konuya yorum atmasın dersin bende fikrimi beyan etmem umarım anlamışızdır birbirimizi. ben bu ülkeye bu ülkenin ordusuna 35 senemi verdim.kimseye terorist damgası vurmadım cümlelerini seçerek yorum yazarsan sevinirim.