Konu: Viski Taşı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2022, 17:27   #11
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm Diyarbakırlilar bu postta toplanalim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Niye biz orgutlenmiyoruz?
Bu kadar mıyız?

Alıntı:
Swat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bana 70 lik jack hediye et ben sana hepsiburadadan alırım viski taşı ayıpsın 64 tl lik
Viski'inin içinde orjinal kutusunda gelmişti, ne yapak 64' tl lik olanı.. Çok istersen ben sana hediye edeyim 64'tl lik olanı :)

Alıntı:
AyKuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alalım bi kamyon rakıyı bozmaz demi? :d
Rakı'da denemedim, denemek lazım. Ancak bozmayacağının garantisini veririm. Dene de yaz bakalım.. :)

Alıntı:
RaS` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katılmıyorum Bu ülke bir birliktir zaten .
Katılacağın Viski taşı'nı kullanıp kullanmama meselesidir, ülkenin birliği ve bütünlüğünün korunması için merak etme en önde Diyarbakır'lılar canını, kanını ortaya koyar.. Geçmişte olduğu gibi bugün de böyle.. İki neşemize bakıyoruz burada, hemen mevzuyu siyasete çekmeyin.

Alıntı:
yeSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayrımcılık veya ırkçılık anlamında demiyoruz zaten konu yanlış anlaşılmasın, yanlış yere saptırılmasın.
Sen sakin ol, sen sinirlenme, sen kızma

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.