Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2022, 11:50   #1
Aykut
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Son Dakika: Borussia Dortmund, Salih Özcan'ı resmen açıkladı!

Son Dakika: Borussia Dortmund, Salih Özcan'ı resmen açıkladı! 4 yıllık imza ve 10 milyon Euro iddiası...


Bundesliga devi Borussia Dortmund, Köln forması giyen milli futbolcu Salih Özcan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Alman temsilcisinin, 24 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro’ya yakın bir bonservis ücreti ödeyeceği iddia ediliyor. Öte yandan Dortmund, Marco Rose'den boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibini de resmen açıkladı.


Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Köln forması giyen Salih Özcan ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladığını açıkladı.

Alman devine imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Salih Özcan, "Dortmund'un enerjisinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde düzenli oynama fırsatı bu kararı vermemde önemli rol oynadı. 81 bin taraftarın önünde kendimi geliştireceğim için çok mutluyum. Çok hırslıyım. Her şeyi yapmaya hazırım." dedi.

Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl ise "Salih Özcan, Bundesliga'nın yükselişteki orta saha oyuncularından biri. Çok güçlü bir oyuncu. Takımı için her şeyi yapan, zihniyeti, fiziği, oyun zekası çok güçlü biri olarak Dortmund'a çok faydalı olacak." ifadelerini kullandı.



''Alıntı''