Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2020, 20:56   #30
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

garip bir şekilde modum çok düşük bugün. yapmam gerekenleri yapıyorum, artık daha aktif ve azimli çalışıyorum. insanlarla daha iyi anlaşıyorum ama sanki bir şeyleri yanlış yapıyorum. bazı şeyler hakkında yanlış düşünüyorum. ve bu kötü kaybetme korkusu hayatımın her yerinde var, her şeyine sahip. bazı adımları atmak için fazla erken, bazıları için ise çok geç ve ben dengeyi kuramadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

onu kaybetmek istemiyorum ve bunu sağlamaya çalışırken yaptığım her şey geri tepiyor gibi. galiba ben fazla sıkıyorum çevremdekileri, özgürlüklerini tam veremiyorum. biraz daha rahat davranmam lazım hayata karşı. daha az stresli ve daha serbest, daha özgür. uzaydan görülebilecek genişliğe sahibim ama içim gerçekten korkudan ağlıyor ve dinlediğim şarkılara rağmen geçmiyor. bu hafta daha fazla çalışacağım ve insanları rahat bırakacağım, belki haftaya geldiğimde az da olsa daha iyi hissediyor olurum.

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.