Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2022, 23:27   #11
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik yine harika bir roportaj cikarmissin ortaya
ve dikkatimi ceken su oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
diyorki O zaman keyifli de gelmişti o gün bugündür buralardayız işte hep oyleyiz jajaj
basarilar dileriz efendim
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Başarıların Devamını dilerim Yine Her Zaman Gibi Keyifli Röportaj Olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senide Bu Diyalog da Gördüm Ne kadar Mutlu Oldum Dostum Bu Alemde ve Hayatın Boyunca Yapacağın ve Atacağın Adımlarda Çalışmalarında Başarılar Dilerim
Alıntı:
SosiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İkinizdende emeğine sağlık.
Baya uzun ve samimi bir röportaj olmuş.
Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine vaktine sağlık güzel röportaj olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tüm ekibine başarılar dilerim.
Alıntı:
ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:) tebessümle başlıyayım yoruma..

Sahsim adina guzel cumleler gordum es geçemem :) , emeğinize saglik ortaam da dostlarimda sagolsun iyi insanlar burada şanslı olan benim. Ölmez sag kalirsak nice uzun yıllar yerine gore farkli ve yeni adreslerle arada kendimize ve ortama heycan katmaya devam..

Roportaj icin sanada tskler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel röportaj olmuş ; samimi ve içten emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kimin röportajını okusam İnternet kafe ile başlamış o zamanların en büyük furyası buymuş sanirim :)
Seni de tanıdığımıza memnun olduk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostluğunuz daim olsun, hayat size daima başarı sunsun. Sizinde emeğinize sağlık
Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
samimi guzel bir röportaj olmus emeginize saglik.
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeginize saglik samimi ve güzel bi röportaj olmus
basarilariniz daim olsun
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, okuyan yüreklerinize sağlık