14 Mayıs 2022, 23:27
|
#10 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: WildCat Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emegine saglik yine harika bir roportaj cikarmissin ortaya
ve dikkatimi ceken su oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
diyorki O zaman keyifli de gelmişti o gün bugündür buralardayız işte hep oyleyiz jajaj
basarilar dileriz efendim | Alıntı: Murat Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Emeğine Sağlık Başarıların Devamını dilerim Yine Her Zaman Gibi Keyifli Röportaj Olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Senide Bu Diyalog da Gördüm Ne kadar Mutlu Oldum Dostum Bu Alemde ve Hayatın Boyunca Yapacağın ve Atacağın Adımlarda Çalışmalarında Başarılar Dilerim | Alıntı: SosiN Nickli Üyeden Alıntı
İkinizdende emeğine sağlık.
Baya uzun ve samimi bir röportaj olmuş. | Alıntı: Saruhan Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı
:) tebessümle başlıyayım yoruma..
Sahsim adina guzel cumleler gordum es geçemem :) , emeğinize saglik ortaam da dostlarimda sagolsun iyi insanlar burada şanslı olan benim. Ölmez sag kalirsak nice uzun yıllar yerine gore farkli ve yeni adreslerle arada kendimize ve ortama heycan katmaya devam..
Roportaj icin sanada tskler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Güzel röportaj olmuş ; samimi ve içten emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kimin röportajını okusam İnternet kafe ile başlamış o zamanların en büyük furyası buymuş sanirim :)
Seni de tanıdığımıza memnun olduk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dostluğunuz daim olsun, hayat size daima başarı sunsun. Sizinde emeğinize sağlık  | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
samimi guzel bir röportaj olmus emeginize saglik. | Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
emeginize saglik samimi ve güzel bi röportaj olmus
basarilariniz daim olsun | Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, okuyan yüreklerinize sağlık |
|
| |