11 Mayıs 2022, 03:56
|
#1 |
| | Bali Güzeli: Burcu Özberk Geçtiğimiz haftalarda Endonezya'nın Bali Adası'na giden Burcu Özberk'ten yeni fotoğraflar geldi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bali Adası'nda tatil yapan Özberk, keyifli anlarını sosyal medyadan yayınlayamaya devam ediyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] "UYANAMIYORUM"
Bu kez bikinisiyle objektif karşısına geçen Özberk, paylaşımında "Gün erken başlıyor, uyanamıyorum." ifadelerini kullandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] "HUZUR"
32 yaşındaki oyuncu, konakladığı bungalov evin balkonunda verdiği bu pozu da "Huzur..." notuyla yayınladı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Burcu Özberk'in tatilde çekildiği fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] "GÖRDÜĞÜM YERLER İNANILMAZ!"
Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de bu karesini "Yediğim içtiğim benim olsun. Gördüğüm yerler inanılmaz!" notuyla yayınlamıştı. Kaynak ; HABERTURK/Magazin |
|
| |