Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2020, 13:28   #8
AsLaNbEy
Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı, vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça, terk olunamaz
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart WwW.SohbetBudur.Com WwW.CukurSohbet.Com

SOHBETBUDUR.COM AİLESİNDE SOHBETE BAŞLA
Sohbet odalarımıza bağlantı sağlayarak,
Sohbet Odalarımıza dilerseniz web dilerseniz sizlere özel tasarladığımız mircler üzerinden yada akıllı telefonlarınız ile bağlanabilirsiniz.

Yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabilirsiniz. Oyun kanallarımıza bağlantı sağlayarak online olarak aktif kullanıcılarımız ile yarışabilir ve radyo kanalımız üzerinden radyomuz da istek yapabilirsiniz.

Şunu da belirtmek isteriz ki Türkiye’nin en kaliteli DJ’lerinin yayın aldığıSohbetbudur.com Ailesi sizlere sıradan bir sunucunun verdiklerinden çok daha fazlasını verecektir.Evet, Sohbete başla dedik. Çünkü Tekirdağ’dan Ardahan’a, Edirne’den Kars’a Türkiye’nin her ili ve her ilçesi ve hatta dahi köylerinden birbirinden güzel insanlarin buluştuğu tek noktadır Sohbetbudur.com

Peki sadece Türkiye’den mi katılım var Sohbetbudur.com Ailesine Elbette ki hayır. Almanya ve Hollanda başta olmak üzere Dünyanın dört bir yanından sohbet etmek için aramıza katılan insanlar var.

Peki ama neden diye düşünenler vardır aranızda. Kısaca şöyle izah etmek gerekirse, birinci öncelik değişmez dört ilkemiz. Çünkü Her zaman diyoruz ki edep, adap, saygı ve sevgi sohbetin temelini oluşturan en büyük etkendir.Bir diğer sebep ise güvendir. Çünkü Sohbetbudur.com kuruluş temeli ticari değil aile ortamı düşüncesiyle kurulmuş ve o ortamı sonuna kadar da götürme düşüncesini asla kaybetmemiştir.

Kısaca şöyle izah etmek gerekirse Sohbetbudur Ailesi user dolsun siteyi satıp para kazanalım düşüncesiyle değil, tam tersine Sohbetbudur bir ailedir, ve aile ticari malzeme değildir. Yani aile satılmaz.

O yüzden de her defasında tekrarladığımız bir sözü hatırlatmakta fayda var. Evet, Sohbetbudur.com bir sohbet sitesidir, kabul. Ama bu asla şu demek değildir. User olsun nasıl olursa olsun.Tam tersine biz diyoruz ki Sohbetbudur.comAilesi aile kavramını boşuna almamıştır. O yüzden de kişi evindeki aile kurallarına nasıl uyuyorsa, Sohbetbudur Ailesinde de uyması gereken kurallar aynısıdır. Dolayısı ile hiç kimse istediği gibi at koşturamaz.

O yüzden sizlerden ricamız sohbetbudur ailesinin erkekleri adam gibi adam, Sohbetbudur Ailesinin bayanları da hanım hanımcıktır. Dolayısı ile bu kriterlere uymayanların a aramızda yeri yoktur, olamaz da.