Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2020, 12:11   #15
Berru
Berru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben geldim.. Hayır o konuları açıyorsun mesajının üstüne bir de sorularla geleyim dedim:cici:

1.Senin için aşk nedir ?
2.Kendine dost seçerken nelere dikkat edersin ?
3.Asla affedemem dediklerin ?
Güzelim hoşgeldin sefalar getirdin :) sorunlarınla beni onure ettin:p

1. Aşkı sevdiğim bir şiirin belli bir bölümüyle anlatmak isterim;
Aşk, tam teslimiyet ister. Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da bırakmazsın. “Bir yanım dışarda kalsın” dediğin noktada aşkı boğarsın. Yok edersin o güzelim duyguyu. Bu yüzden hep cesurların işidir aşk. Kaçışları, yalanları, aptalca oyunları kabul etmez. Aşk; saf, duru insanları sever. Kafasında binbir tilki dönenler aşkı yaşayamaz. Arınmalısın. En saf, en duru halinle dönmelisin ki yaşayabilesin aşkı.
2. Genelde kötü günümde yanımda olan, içtenliğini o zaman hissettiğim, o anda bile beni güldürebilen bunun için çaba harcayan kişilerden seçerim. Çünkü o halimde bile elimi tutup kaldırıyorsa beni asla bir kuyuya atmaz diye düşünürüm. Ve böyle insanlarla hep şen kankalarım da olmuştur :) 24 yıllık dostluklarım var mesela:)temelinde hep omuz omuza olmak yatıyor:) Saygımız, sevgimiz hiç tükenmedi elhamdulillah:)
3. Kinci biri değilim. Bazı meseleler beni çok rahatsız ettiği için üzerinde durmuşluklarım olur. Affedemem dersem böbürlenmiş olurum. Affedemeyeceğim bir şey yok bazı meseleler mahşere kalır sadece :) Ama yapılanları unutmayıp samimiyetimi devam ettirmem. Ve bunu çok belli ederim :)

Teşekkürler sorular için “KANISICAĞIM” ;gul

________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !