Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2022, 23:25   #1
birsevda
birsevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart KozaBilişimde IRCREHBERİ'Ne Özel Kampanya


VDS Server
İster Linux isterseniz Windows VDS seçenekleriyle bilişimdeki gücünüze güç katın! Bütçenize uygun config seçenekleri Koza Bilişim'de.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Linux İşletim Sistemleri
Ücretsiz CentOS, Debian, Ubuntu. Kurulum ve konfigürasyon

Windows İşletim Sistemleri
Ücretsiz Windows 7, Windows 2008, Windows 2012 R2 DataCenter ve Windows 10 kurulum ve konfigürasyon

Windows VDS
Windows vds paketlerimiz WMWARE Alt yapısı ile sanallaştırılmaktadır.Sizler de Kozabilisim'in size katmış olduğu bir çok özellikten hemen yararlanmaya başlamak için size en uygun VDS paketimizi seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kozabilişim.Com Hakkımızda
2020 Yılının ilk çeyreğinde ticaret hayatına merhaba diyen KozaBilisim Internet Teknolojileri Web Hosting , reseller , radyo hosting ,domain , web tasarım , yazılım , dedicated , vps hizmetleri vermektedir.

Dürüst,güvene dayalı ve düzgün satış politikası ile çok kısa sürede sektörde bulunan büyük firmalar arasında yerini almış ve sağlamlaştırmıştır.

Daimi bir süreç olan yenilenme ve teknolojiye ayak uydurmak KozaBilisim için standart yapılanmadır. Web tasarım ve yazılım hizmetlerinde ise takip edilmesi gereken bir firmadır.

7/24 destek ,mail-ticket-tel ile anlık ve hızlı iletişim , uygun fiyatlar, sanal pos ile online satış bunların hepsi siz değerli müşterilerimiz için standartlarımız.Hizmet vermek bir zevktir. Elinizden geldiğince bize bu zevki yaşatın.

Daha Fazlası için Websitemiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]