Alıntı:
Mahrez Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Değerli Forum Kullanıcıları. Dünya Kadınlar Gününü Bu Özel Gününüzü Tüm İçten Dileklerimle Kutluyorum. Bu Özel Gün Dolayısı ile Trend Kadınları Başlığı Altında , Hanımefendilere Mizah Amaçlı Güzel Bir Anı Bıraktık. :) Umarım Beğenirler. O Zaman Başlayalım :) Cano Yayıncı Arkadaşlarımızdan Cano Seninde Güzel Gününü Kutluyoruz :) HewidaR TrendSohbet Admin Arkadaşımız HewidaR Seninde Güzel Gününü Kutluyoruz.:) Yayıncı Arkadaşlarımızdan inCi Seninde Güzel Günün Kutlu Olsun :) KaLem Yayıncı Arkadaşlarımızdan KaLem Güzel Gününü Kutluyoruz .) Karam Yayıncı Arkadaşlarımızdan Karam Güzel Günün Kutlu Olsun :) MaSaL Yayıncı Arkadaşlarımızdan MaSaL Güzel Gününü Kutluyoruz :) MatmazeL Yayıncı Arkadaşlarımızdan Matmazel Güzel Gününü Kutluyoruz :) meRy Yayıncı Arkadaşlarımızdan meRy Güzel Gününü Kutluyoruz. :) Mina Yayıncı Arkadaşlarımızdan Mina Seninde Güzel Günün Kutlu Olsun. :) Panda Yayıncı Arkadaşlarımızdan Panda Güzel Gününü Kutluyoruz. :) Mila Yayıncı Arkadaşlarımızdan Mila Seninde Güzel Günün Kutlu Olsun. :) Emeği Geçen Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyor ,TrendSohbet& 101TrendOkey Ailesi Olarak Kadınlar Gününüzü Tekrardan Kutluyorum. Sevgiler. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sagol emegne saglik
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
laz oglu yaa ben dedikodumuyummmusumsmuimmmsum kskdjhdkskkskskdjdj ah ah ben hemider kskdjjs