| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Yaaa bu ben, sanala yeni başladığım hiç bir şey bilmediğim günler, bende sunuculardayken, daha önce çok nick değiştim, aslında sanalda sadece sana ait olan bir nick bulmak imkansız nerdeyse, bende zamanında bir sunucuda bir buçuk yıl falan takıldım nickime beş tane nick falan linklerdim, her yerde takilmazdım sadece dj arkadaşlarımın davet ettiği sunuculara giderdim, nickimi kayıt etmezdim çünkü sadece bana ait olan bir nickim yoktu ;d , çünkü hangi nick aklıma gelse alsam, hepsi başka birine ait çıkıyordu, ya bir dj' ye, ya sunucuları gezen bir usere, admine vs mesela bir nick almıştım isim dini bir isimdi diye, bazı dindarlar bu nick sanalda olmaz derlerdi, ;d forumculuga başladığım da bundan önce farklı bir nickim vardı, ama popüler bir dj'ye ait çıktı oda sunucular da diyen oluyor du ama, forumda sorun olmaz diye düşündüm ama maalesef nick sahibinin 4 yıllık psikotap sevgilisine denk geldim, onu ben zannediyor du onun yüzünden çok sorunlar, hatalar, yanlışlar yaptım kimseye de diyemiyordum, kimse bilmesin diye, korkuyordum, çokta ürkek davranıyor dum, reelden de ailevi sağlık sorunlarım vardı, neyse ki kurtuldum :$ ;D
Birde ben böyle şeyleri bardağın dolu tarafından bakıyorum herkesin kendi özgür iradesi sonuçta, ister iyi niyetle değişir, ister kötü niyetle, kimseyi ilgilendirmez ;D
Nickimi de seviyorum, kimsede de yok zaten, sadece benim sadece bana ait,<3 |