02 Mart 2022, 23:22
|
#1 |
| | Alıntı: Kenan Nickli Üyeden Alıntı
Değerli dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, şüphesiz bu aleme olan saygınlığın ve emeğin tartışılmaz. Umuyorumki yine güzel işlere imza atmaya devam edersin. Bir dost olarak herzaman yanında olduğumu bilmeni istiyor başarılar diliyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
reportajın fevkalade olmuş emeğine sağlık. | Alıntı: BahaRR Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize sağlık güzel röportaj olmuş | Alıntı: Mix Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Lord Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 
Öncelikle çok geçmiş olsun, benim gözümde hiç değişmedin sanirim da değişmeyeceksin kendin olan tavırların ve neşen var olduğu müddetçe samimi geleceksin. Röportaj'da bana yer vermemen beni bir miktar üzdü dermişim sayın duayen xjcxjd neyse ki Blood dan bahsetmemişsin yoksa bitmezdi röportaj ;d Şaka bir yana var ol üstad. Başarıların hem sanalda hem reelde artarak devam etsin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'cim emeğine sağlık gül güzeli, her zaman ki gibi başarili bir iş çikmiş ortaya  | Alıntı: Seth Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Lareina Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Rima Nickli Üyeden Alıntı
| *
Post üzerinden bizimle etkileşimde bulunan dostlara sevgiler :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu piyasada varız biliyorsun  @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
canım ciğerim 
________________ *Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz. Alparslan TÜRKEŞ #dimetoKa |
|
| |