Alıntı:
Mix Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
CanımdanCansın Nickli Üyeden Alıntı
Emeklerinize sağlık |
Alıntı:
AyKuT Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Duyguyerim.net adresinde bir çok tanıdığım arkadşımla karşılaştım ve yeni arkadaşlar edindim.Gerçekten mükemmel bir sunucu.
Sunucuya girmeye başladığım günden itibaren ilgilerini alakalarını samimi dostluklarını esirgemeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcığıma ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ciğime teşekkür ederim:)
Başarılarınızın devamını dilerim :) |
Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
SosiN Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık. Yildiz ve sosin gelişini dün gibi hatırlıyorum :) Ikiside toy ve Sanalda kuzuydular şimdi onlarla baş edemiyorum :) |
Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeklerine sağlık, güzel bir sunum olmuş.
DuyguYerim.Net çok başarılı bulduğum bir sunucu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile dostluğumuz çok öncesine dayanıyor, zaten O varsa başarı var demektir. Diğerlerinin emekleri de çok fazla. Daha nice başarılar sizinle olsun.  |
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Başarılar diliyorum |
Alıntı:
Kro Nickli Üyeden Alıntı
Kendilerini tanıdım harika insanlar ve mükemmel ilgililer. İnşallah emeklerinin karşılığını her zamanda alırlar.. Her şey gönüllerince olsun .. Şiddetle Tavisyedir. |
Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emegine saglik yine herzamanki hali gibi efsane bir sunum
duyguyerim.net ailesinede basarilarinin devamini temenni ederim  |
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Tüm aileye başarılar diliyorum umarim çok daha iyi yerlere gelirsiniz  Çok eğlenceli buluyorum sizleri zaten yukarıda da belirttiğim gibi. Daimi olsun. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine sağlık kardeşim  |
Vakit ayırıp okumanıza, beğenilerinize ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum.