Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2022, 01:53   #18
Reyhan
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten dolu dolu ve akıcı bir röportaj olmuş.
Emeklerine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] röportaj için teşekkür ederiz, başarılarınızın devamını dilerim.
Alıntı:
ArAnAnAdAm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Maşallah döktürmüşsünüz :))) emeğinize sağlık çok güzel bi röportaj olmuşş
Alıntı:
smile Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel bir söyleşi olmuş.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. yüreğiniz var olsun.
Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızı gayet tanıma fırsatı bulduk, başarılı işler yapmış kendisi. Bundan sonraki hayatında başarılar dılerım. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine sağlık Tebrık ederım.
Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeklerinize sağlik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanidiğima memnunum sunucuda keyifle sohbet ettiğim kisilerden biri tanitmaniz için tesekkürler
Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beni mahçup ediyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel röportaj olmuş, röportajda bana da yer vermen ayrı bir duygu kattı yüreğime.. Sevgiler, saygılar..

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler, keyifle

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨