Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2022, 07:24   #18
BerduŞ
BerduŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aSq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NiCe muSmutLu yiLLaRa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi Ki DOqmuSSun parti:
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] amcam mutlu, huzurlu, sağlıklı seneler dilerim. Sesini bütün dünyanın duyduğu, güzel şiirlerinle meşhur olduğun nice yıllar olsun ;d
Benim sesimin sana ilham olduğunu düşünüyorum ;d o yüzden ara sıra bet sesimle bir merhaba derim DD
Şaka bir yana iyi ki varsin amcam, hep mutlu ol
Alıntı:
CaNeRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevdiklerinle Birlikte Nice Mutlu Yillara Reis. . . ((:
Alıntı:
Rü_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar
Alıntı:
MySeCReT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dogum gunun kutlu olsun kardesim
Alıntı:
Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun berduş kardeşim, nice mutlu yıllar.
Alıntı:
Jokerman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah ((=
Kalan ömrün, geçen ömründen hayırlı olsun İnşallah ((=
Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mutlu yillar dilerim bro
Alıntı:
CanımdanCansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice yıllara
Alıntı:
scope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saglik huzur dilerim
Alıntı:
Razor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay be :)
Bir yaş daha ha?
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki.
Doğum günümün kutlanması,doğum günü kutlaması ben bu ligin de herifi değilim ama bildiğim bir şey var o da bundan sonra mutlu ve huzurlu yıllar geçireceğin hissiyatıdır.
İyi ki doğdun tekrardan,iyi ki de tanımışım seni.Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice yıllara.
Alıntı:
GuPSe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saglikla huzurla sevdiklerinle gecen yillarin olsun.iyi ki doğmussun
Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere.
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice mutlu senelere diliyorum kardeşim
Alıntı:
Mix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel sesli adam. :) Doğum günün kutlu olsun, hayırlı ömürler dilerim. İyi ki varsın sen. :)
Ne kadar oldu tam olarak buraya geleli bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var iyisi ve kötüsü ile doğrularım ve yanlışlarımla buradayım sizin gibi.
Kırdıklarım oldu, kırıldıklarımda. Hatta ne yalan söyleyeyim küfür ettiklerim, küfür yediklerim.. aleni olmasa da içten içe. Kin ve nefret duygusunun barınamadığı bir beden taşıyor olmam nedeniyle, eğer varsa böyle arkadaşlar özür dilerim. Ad günümün kutlanıp kutlanmaması çok kayda değer değil benim gözümde, beni unutmayın siz yeter :).
Çoğunuzu tanımıyorum belki muhabbet bile etmedik. Tesadüfen yorumlarda buluştuk. Bazıları ile samimi bağlarımız var kalpten kendi adıma.
Varlığınız daim olsun inşallah.
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.