Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2022, 17:37   #14
KivanC
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Siyasi otoriteler erken seçimin ülkeye bir faydasının olmayacağını diretsede ekonomik olumsuzlukların halkin nabzını fazlasıyla olumsuzluğa doğru götürmeye devam etmektedir.

Olağan olarak görünen hükumetin bilinçli birşekilde zenginlik ve fakirlik çıtasını Çin modeline uygulama çabası boşa çıkmıştır, yeni bir model arama çabalarını da hiç anlamadim anlamıyorum, bizim ülkenin bir modeli aslinda 80 darbe anayasasinda da ilk dört maddesinde de görülmektedir Cumhuriyet.

Cumhuriyetin ilkelerinde kendi ailesini çevresini düşünecek bir madde ve yasa olmadığı halde çevresinden haric kendi oluşumlarını ülkeyi uçuruma götürdüklerini fazlasiyla görmüş olduk ve bitti.

Erken seçim hükumetin kendi içinde kliklerinin bir kısmının hüsran bir kısmının da başarı olacağı yanında düşünceleri olsada sokakta parti tabanının %70'i başarı saymadiginin fazlasıyla farkindayiz, hükumetin içinden bölünüp ayri parti kuranlar millet itifakindan uzak dursada muhalefet busefer işin artık bilincinde asla riske atmadan ilerliyor.

________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"