Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2022, 01:33   #19
YaGMuR
YaGMuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Creative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[20:58] <SideLya> Hayk kim canim
[20:58] <SideLya> Senin arkadaşın mi
[20:58] <YaGMuR> Evet kuzumm
[20:58] <YaGMuR> Benim arkadadimmm
[20:58] <YaGMuR> :)
[20:59] <YaGMuR> Uğraşıyor benle işte :)
[20:59] <SideLya> Bay bayan
[20:59] <YaGMuR> Erkek
[20:59] <SideLya> Ilk defa bugün gördük o nicki
[20:59] <YaGMuR> Evet
[20:59] <YaGMuR> Zararsizdir
[20:59] <SideLya> Bu kim diyoruz bizde
[20:59] <YaGMuR> :)
[20:59] <YaGMuR> Sorun olursa bana de sen balim
[20:59] <YaGMuR> Kırarım kafasini
[20:59] <YaGMuR> :)))
[20:59] <SideLya>Tamam canim
[21:00] <YaGMuR> Muckss
[21:00] <SideLya> Mcx
[21:11] <SideLya> Canimmm
[21:11] <SideLya> Yagmur
[21:11] <SideLya> Cum
[21:11] <YaGMuR> Efendim canimmm
[21:12] <SideLya> Hayk Barış ama bebeğim
[21:12] <SideLya> Niye soylemiyorsun
[21:12] <YaGMuR> Ben uyardı onu canım
[21:12] <YaGMuR> Uyardimmm
[21:12] <YaGMuR> Bişey yapmicak
[21:13] <YaGMuR> Kapandı konu sen hiç merak etme
[21:13] <SideLya> Niye demiyorsun kuzum
[21:13] <SideLya> Bizde bu kim diyoruz
[21:14] <YaGMuR> :)))
[21:14] <YaGMuR> Bişey olmicak balimmm
[22:46] <YaGMuR> Kuzummm
[22:46] <SideLya> Efendim canim
[22:46] <YaGMuR> Shun mu attılar
[22:46] <YaGMuR> :(
[22:46] <YaGMuR> Açın canimm
[22:46] <YaGMuR> Dellenecek
[22:46] <YaGMuR> Kim attı shunu
[22:46] <SideLya> Birsey atmadık be
[22:47] <YaGMuR> Shun var dio
[22:47] <SideLya> Söyle şuna bulaşmasın ya
[22:47] <SideLya> Kimseye
[22:47] <YaGMuR> Canım Shun atıldığını söylüyor sunumu acsinlar diyor
[22:48] <YaGMuR> Sunum açılması sen bile benindurduramazsin diyor
[22:48] <YaGMuR> Acılı bişey yapmasın
[22:48] <YaGMuR> Acinki

Öncelikle Shun açılmaz ise onu durduramazmışız açalım bişey yapmasın. Peki bunu iyi niyetle söyledin varsayıyorum. Şuan bu konuda bizi karalayan sensin.

Bir diğer husus neden shun atıldığına dair. CehennemLik rumuzu ile olan atışmasından dolayı ortamda huzur bozulacağını farkettiğim için her ikiside shun yedi. Ardından arkadaşın saldırıya başladı ki sen bunu göremezsin.

Ve sunucudan atıp atmama kararı tamamen bana aittir. Bunu sen sorgulamayazsın. Size özel bireysel bir işlem de yoktur. Shun nedeni ve atılan kullanıcılar aşağıdaki görüntülerde mevcuttur.

Ayrıca benim sunucumda DJ'din. Ne bilgisi verebilirdin ona da bu şekilde konuşuyorsun. Yaptığın tamamen boş muhabbet karalama amaçlı açılmış bir konudur.
Buda bu konuya yazacağım son post'tur.

Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ? acaba ben zaten size söyleyen öncesinde de anlatan benim halan neyin ispatı içerisindesin ? onu bana söyler misiniz ben sizin sitenizden ayrıldığımı ilişkimin olmadığını belirttiğim halde hala bu yazıları yazarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz farkında olmadan ama sorun yok insanlarda sizleri tanımış oluyor ayrıca sorun yok.

Şimdi gelelim diğer konuya ekranlarda yazılanları ben dedim evet şöyle , sizleri seven birisi olarak bunu yazdım ve sizin zarar görmenizi istemediğim içinde uyardım bu uyarmak suçsa zaten bundan sonra sizi uyarmaya gerek olmadığını biliyorum. Ve allaha havale ettim gereğini mutlaka gösterir. Ayrıca boş laflarla ekran ss leri ile bana gelmen senin yaptığının doğru olduğunu değil tehtit değil uyarıyı her uyarıyı korkup tehtit olarak algılayabiliyorsanız bu sizin kapasiteniz ayrıca orada benım yazdıgım kelimelerde ne bir küfür var ne bir kötü söz uyarı var bununla yola çıkıpta tehtit ettin diyemezsiniz yılmaz bey lütfen şimdi benim postumdan çıkarsanız çok memnun olurum sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Boş insanlarla muhatap olmak istemiyorum iyi forumlar.