Evde Kalan Burçlar Ne Yaptı? 1.Koç burcu: Her zamankinden daha sinirli
Genel olarak sinirli, egolu, hareketli ve flörtöz bir burç. Bunların hiçbirini yapamadığı için her zamankinden daha da sinirliler.
2.Boğa Burcu: Sürekli yemek yiyor ve milletin yemeklerine göz koyuyor
Boğalar genel olarak yemek yemeye aşırı düşkünler. Bu süreçte de kendilerini iyice yemek yemeye verdiler. Yemek yapamayan boğalar ise başkalarının yaptıkları yemeklere göz koyup bana da getir diyor.
3.İkizler burcu: Depresyonda
Poposu bir sandalye görmeyen ikizler burçlarımız bu dönemden en kötü etkilenen burçlardan bir tanesi. Dışarı çıkamıyor bu sosyal kelebekler. Acıyorum onlara (yalan hiç sevmem) arada eski sevgilisine yazanları da görüldü.
4.Yengeç burçları: Gene herkese küstü
Herkese ''Sen neden beni aramıyorsun, sen yoksa sıkılmıyor musun? Sen beni sevmiyor musun?'' diye her şeye alınganlık gösterip küsmeye başladı, evlerden ırak
5.Aslan burcu: Evde de en iyisi benim diyor
Sürekli akrabalarını sağı solu arayıp bu dönemi nasıl güzel geçirdiğini, ev sahibi olmak konusunda da en iyi olduklarını iddia ediyorlar.
6. Başak burcu: Kendileri dahil her şeyi çamaşır suyuna yatırdı
Temizliği en çok seven burcumuz kesinlikle başak ama bu dönemi biraz daha abarttılar. Kendileri de sürekli duş alıyorlar haberi geldi.
7. Terazi burcu: Yeni sevgili yaptı yapamayan eski sevgilisine yazdı
En flörtöz burç terazi. Ee bu adamlar ne yapsın karantinada? Ya yeni sevgili yaptılar ya da yeni manita yaptılar.
8. Akrep burcu: Yeniden Aşk- ı Memnu izlemeye başladılar
Akrep burcu bir dizi olsa kesinlikle Aşk-ı Memnu olurdu. 1000 defa izleseler sıkılmazlar. Kanal d 'de yeniden başladı. Onlarda en baştan izlemeye başladılar. Bihter ruhun şad olsun.
9. Yay burcu: Fırsatını bulunca dışarı kaçıyor
Genel vlogger burcumuz yay gezmeden duramıyor ''Yok ben ekmek alayım yok bir sigara içeyim yok arabaya bir şey olmuş.'' ayağına kaçıyorlar yemeyin.
10. Oğlak burcu: İnsan görmediği için çok mutlu
Kimseyle anlaşamayan canım burcum kimseyle muhatap olmak zorunda olmadığı için mutlular.
11. Kova burcu: Koronayı yenecek ilaç elde etmeye çalışıyor
Aykırı kovalarımız ortalıkta sağlık bakanı gibi gezmeye, yeni ilaç bulmaya, yeni yeni değişik şeylere merak sardılar. Hadi hayırlısı.
12. Balık burcu: Ağlamaya devam ediyor
Temiz kalpli balık burçlarımız zaten çok hassas. Bir de üstüne hastalık çıktı. Sevdiklerini göremiyorlar. Nasıl dayansın onların yufka ciğeri? Ağlamaya dew*********e diyorlar. |