21 Ocak 2022, 19:40
|
#26 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Saruhan Nickli Üyeden Alıntı
Sevdikleriniz ile birlikte nice mutlu senelere | Teşekkür ederim beyefendi. Hep beraber sağlıkla. Alıntı: BerduŞ Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar dilerim.. Ad günün kutlu olsun. | Teşekkür ediyorum. Mutlu bir gün... Alıntı: WildCat Nickli Üyeden Alıntı
mutlu yillar dilerim | Teşekkürler hanımefendi. Bol esenlikler... Alıntı: Murat Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu Yıllar Dilerim | Teşekkür ederim Alıntı: INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkürler ismi en sevdiğim grup olan arkadaşım. Alıntı: Lord Nickli Üyeden Alıntı
Kapatmasaydi oda alla alla sdnxmkdnd
Arım balım peteğim, yılmazcanim doğum günün kutlu olsun bebegimsss mutlu yıllarsss.
Çiçek böcek kalp bys. | İnsan sevdiğinin kokusundan anlar mutlu gününü the lord of the rings! Kocaman adamsın ama pamuk gibi kalbin var, dilerim en sevdiklerin avuçlarıyla korurlar onu.
Bağrıma basıldın... Alıntı: Umay Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkürler Umay. İsim değişikliği için dilekçemi veriyorum mahkemeye, bu coğrafyaya bir yenilik getirelim shdhdhd Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
Sevdıklerınle En guzeL yıllar Senın Olsun.. | Teşekkür ederim beyefendi. Umalım, hep birlikte. Alıntı: L_ Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar ihsan  | Feradddd Alıntı: Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar. | Teşekkürler, eyvallah Alıntı: Lale Nickli Üyeden Alıntı
| Ohooo dinledim tam bizim kulağa uygun. Teşekkürler lale. Daha çok paslaşırız seninle. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. |
|
| |