Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2022, 14:41   #1
Kenan
Saygın - Özel
Kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SoyLe.NET HELP KURALLARIMIZ

Merhaba değerli Forum Kullanıcıları ;
Sizlere Soyle.Net HELP ekibi olarak Kurallarımızı listelemek istiyoruz.


SOYLE.NET HELP KURALLARI

1. #Help kanalında bekleme yapmak yasaktır.

2. Kullanıcıya karşı ''siz''li ifadeler kullanmak ve hakaret/küfür edilse dahi cevap vermeden -v yapmak her helperin sorumluluğudur.

3. Kullanıcılar X:Line Sorunları icin #Operhelp Nick Sorunları icin #NickServ Kanal Sorunları icin #ChanServ Kanalına yönlendirilicektIr

4. #Help kanalında cevaplanamayacak bir soru ile karşılaşıldığında #Helpers kanalından bilgi alınacakTIR.

5. Helperler arasında tartışma ortamı oluşmayacaktır. Bu tarz bir olayın yaşanması halinde Help üst yöneticilerinin(%,@,&) haklı haksız ayırt etmeden silme yetkisi vardır.

6. Helperler kendi aralarında ve üstlerine (HelpAsistan, HelpSop, HelpMaster, HelpManager, HelpFounder ve tüm operler) ciddiyeti her zaman muhafaza etmelidirler.

7. Kullanıcıya (+) voice veren helper yardım verir. Ancak herhangi bir sebeple +v veren Helperin yardım veremeyeceği anlaşıldığında diğer bir helper user’a yardımcı olabilir.

8. #Help kanalında yardım haricinde konuşmak kesinlikle yasaktır.

9. Away olan helperin #help kanalından çıkması, Kat'i Kuraldır.

10. Help yönetimi tarafından belirlenen F kısayolları harfi harfine kullanılacaktır. Kısayolların temini için #helpers kanalına !F yazınız.

11. Global, Local, Cinsel kanallar ile ilgili sorunu olan kullanıcılar o kanalın help kanalına veya yetkililerine yönlendirilecektir.

12. #Help kanalında sadece bir tek helper tarafından bir kullanıcıya yardım verilir. NOT: Help kanalında birden fazla kullanıcıya yardım verilmemektedir.

13. #Help departmanına bağlı olan tüm kanallara #Help kanalında yetkisi olan herkes girmek zorundadır ( #Help #Helpers #egitim #Svsdesk #HelpTeam )

14. #Helpers kanalında yardımlaşma dışında yapılan sohbetlerin dikkat edilmelidir.

15. #Help departmanına bağlı tüm kanallardan log çıkartmak/kopyalamak yasaktır.

16. #Help departmanında ve helperler arasında herhangi bir sorunda silsile yolu izlenecektir. Konu ne olursa olsun ilk önce başvuracağınız kişi her zaman sizin bir üstünüz olacaktır. Yetki zinciri şu şekildedir; Help Asistan, Help Sop, Help Master ve Help Manager. Help Foundere hiç bir şekilde gidilmeyecektir.

17. #Help kanalına eklenen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır. #HELP üst yönetiminde bulunan yöneticilerin söyledikleri yazılı kurallarda olmasa bile kural niteliği taşır.

18. Üstlerinize saygısızlık alt kıdemdekilere ego kesinlikle yasak'tır. Uymayan departmandan ihrac edilir.

19. ONEMLi Hicbir sekilde #Operhelp kanalına girilmeyecek. Olagan üstü bir sorun, sikayet, bildiri durumunda Kenan ve/yada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile irtibata direk gecis yapılacaktır.
________________