12 Ocak 2022, 17:29
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | RTÜK artık AKP'nin arka bahçesi olmuş ve medyayı susturma, sansür uygulama ve AKP görüşüne göre şekillendirme aparatı haline gelmiş bir kurumdur.
Tamamiyle yasakçı ve sansürcü bir zihniyet ile hareket ediyorlar.
Bakın verdikleri cezalar. 
Yani muhalif bir kanalda "ekonomi kötü, RTE rörörö" dense anında ceza yağdırıyorlar ama yandaş kanallar muhalefete saat başı kin ve nefret saçmasına rağmen, kıllarına dahi dokunmuyorlar. Bu bile neye hizmet ettiklerinin kanıtı.
Ayrıca dün Umudumuz Şaban filmi vardı. Korkunç idi. 2 dk dayanamadım. Lan ifadesi sansürlü, duvardaki posterler sansürlü, filmin 10 dk'si kesilmiş, saksıya fesleğe gibi oturturum ifadesi bile kesilmiş. Akıl alır gibi değil.
Yine belgeseler de domuzlar buzlanıyor, domuz ifadesi bipleniyor. Zaten şarap ve bira demek külliyen yasak, sahneler kesiliyor veya sansürleniyor.
Bir de bu yaptıklarını "çocuklar rörörörö" diyorlar ya, insanı çileden çıkarıyorlar.
* Kafa kesen tarih dizilerine dokunmazlar,
* Kafana sıkarım diye dolaşan mafya dizilerine dokunmazlar,
* Kadına hakaret edilen, şiddet uygulanan ağa dizilerine dokunmazlar,
* Müge Anlı gibi programlara çıkıp "yengemle yattım, dayımla yattım" denilen programlara dokunmazlar ama rating rekoru kıran, akıl fırtınası yürütülen bir yarışma için yaygara koparırlar. |
|
| |