12 Ocak 2022, 07:25
|
#1 |
| | */ ZirveChat.ORG - Yönetim Kadrosu /* Yeni - 12.01.2022 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 12.01.2022 tarihi itibari ile güncel yönetim kadromuz aşağıdaki gibidir. SUNUCU GÖREVLİLERİ Proje(ler) Sahibi:
Revenge StaffAdmin:
CRown, aFa OwnerAdmin:
Bilge RootAdmin:
Php, RY SuperAdmin:
KraL, Sinem SystemAdmin:
OmerAti, YouMyCure NetAdmin:
Linux, X, Cesur ServicesAdmin:
bARbAR, Dir3ctor ServerAdmin:
HumayuN, Angel, Büşra Oper:
BedirhaN, ErSan GÖREV DAĞILIMI Genel Sorumlusu:
Revenge Genel Sorumlu Yard.:
CRown, aFa Web Sorumlusu:
aFa Teknik Sorumlusu:
OmerAti Sistem Sorumlusu:
YouMyCure Güvenlik Sorumlusu:
Dir3ctor NickServ Sorumlusu:
X ChanServ Sorumlusu:
RY Yardım Kanalları Sorumlusu:
bARbAR Radyo Sorumlusu:
KraL (zirveradyo.net) Forum Sorumlusu:
aFa (zirveforum.net) DİĞER BAĞLANTILARIMIZ: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
| |