Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2020, 18:40   #16
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öyle yorgunum ki hissedemiyorum hissizleştim...üzülmekten kırılmaktan yoruldum. artık üzülemeyecek kadar yorgun sevinemeyecek kadar hissiz...yarın ne olacağını düşünmekten bitap düştü zihnim... kalp yorgun, kalp tükenmiş... öyle bişey ki bu o aradaki boşlukta sanki tekrar atmayacakmış gibi. ruh kırık...zar zor parçaları bir birini
tutuyor ve tamiri mümkün mü bilinmez...

nefes almak zulm, ağlamak bir o kadar zor..gözler göz yaşı akıtamayacak kadar yorgun..
aldığın nefes içine içine batar. umutlar öfkeler üzüntüler nöbet olup yağar. umutlar... umutsuz yaşayamaz ki insan devam edemez ki yoluna. her güne aldığı nefesin huzurunun umudunu güder insan..zor ! çok zor...
hüzün galip kalp yorgun...

bu acı kavurur bu acı yok eder adamı.. bitirir tüketir.. tükendiğini hissedersin acıta acıta deşe deşe... ruh üşür... beklersin doğacak güneşi beklersin ki ısıtsın iyileştirsin onarsın herşeyi.. yine umut yine beklersin işte umarsızca. merak edersin sorarsın insanın kalbi acır mı hiç? bu acı geçer mi hiç ?

sorarsın ihtimaller sonsuz yarınlar umutsuz kalır. geriye senden hiç kalır inebildiğince inersin dibi var mı ki? dibi görsen tekrar çıkarsın da dip nerde ki? yutkunamazsın sanki ağzını açsan tüm biriktirdiklerin taşacak içinde ki irin sel olup akacak yaşanan tüm leşlikler fışkırıcak bedeninden... bağırmak bitirmeyecek haykırmak yetmeyecek zaten sessiz çığlıklarını duyan bir tek kendin olacaksın başkası bilmeyecek duymayacak...sırtın acıyacak en çok en güvendiğin insana yasladığın sırtın...

sırtında, ihanetin bıçak izleri, olsun anasını satayım! zaten sırtlar, bıçaklanmaktan başka neye yarar?dahası o yaralar, acıtmayacak canını, arkanı döndüğünde,bıçağın sahibini gördüğünde canının yandığı kadar...

tüm bu fırtınalarda daha da yoracak dimdik durmaya çalışmak aslında , eminsin mağlubiyetten ama yinede durmak zorunda kalacaksın sen güçlü olmak zorundasın çünkü böyle yetiştirilmedin! savaşacaksın kazanacaksın başka seçim sunmuyor karşında ki hayat sana...kazanacaksın! sonunda sırtında ki acıya hissizleşeceksin karşında ki yüze yabancı kalacaksın. senelerini verdiğin adamı hiç var olmamış sayıp devam edeceksin! et anasını satim üç beş kuruş değersiz olmadın mı zaten daha ne kaybeder ki bir insan sövdüğümün hayatında... boşvereceksin boş! hemde öyle boşvereceksin ki şimdiye kadar tüm biriktirdiklerine inat tüm doldurduklarına inat bomboş vereceksin!

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.