Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2020, 12:55   #43
Lareina
yok saymak çok zarif bir intikamdır.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Nelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son 15 sorum:P
31. senden en az 10 yas büyük birine asik oldun mu? aşık olmadım ama hayran kaldım.
32. aynaya bakip kendine hayranlik duydugun oluyomu? (tabiki hahahah) ya tabiki canim sence jfjdkd
33. Hayran oldugun ünlü bay / bayan ? Ian Ian Ian ♥️
34. su siralar nefret ettigin kimse var mi? Nefret değil pek anlaşamıyorum kendisiyle.
35. bi erkekte ilk neye dikkat edersin/ önem verirsin? zeka güvene mizahina nezaketine sadakatine ve temiz olmasina.
36. Sarisin mi Esmer mi? (kumral deme; öyle secenek sunmadim) kumral sevdiğimi bildiğin halde sorman ne bilim fnskdkdkd TAMAM ESMER 🤣
37. Fakir ve akilli olmak ile zengin ama dilsiz olmak arasinda secim yapmak zorunda olsaydin hangisini secerdin? FAKİR AKILLI OLMAK
38. en son ne zaman ve ne icin agladim? Biliyorsun ...
39. en son ne zaman ve ne icin COK mutlu oldun? En son kendim için bir karsr aldım onun için mutlu oldum.
40. ilk görüste aska inanir misin? oldun mu? İnanmam bebeğim
41. Hayatinin geri kalaninda sadece mesajlasarak iletisim kurabilecek oldugun bir kisi olsa bu kim olurdu? Sen
42. Görmek istemedigin halde görmek zorunda kaldigin sey nedir? Mesai arkadaşım fjekdkd
43. bildigin en ise yaramaz bilgi nedir ? :p anlatırım kulağına
44. hic hoslanmadigin halde bi hediyeyi sevmis gibi yapmak zorunda kaldinmi? evet ise bu hangi hediye? Bana çakmak almış napcam çakmağı neymiş üstünde kalp varmış gnekdjfjdjek
45. En yakin arkadasinin bi özelligini degistirebilcek olsan bu ne olurdu? Senin çok tatlı olmani mucuk fnekdkdkkr
...

**

Tabii ki her zaman hüzünlü olmayacaksın. Bir şarkı çalacak, güneşin batışına sevinecek , planlar yapacak ve her şey geçiyor diyeceksin.

**