Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2022, 10:32   #5
Microsoft
TurkArkadas.com
Microsoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık fakat çok kısa vadeli bakıyorsun kanımca. kripto piyasada olsa hadi neyse ama usdtry ya da başka herhangi bir ulusal para birimi paritesinde günlük bakmanız gerekir.

günlükte xabcd formasyonundan bullish butterfly formasyonu var. fib çizerseniz siz de göreceksinizdir. muhtemel dönüş yerleri 0.786 ve 0.882 arası. bakalım artık allah kerim...
merhaba,
fib çizerek bant arasında ne durumda olduğunu tabiki gözlemleye bilirsiniz.
Gündelik bir yorum veya düşünce verilerde çok sağlıklı sonuçlar vermiyor ben ortalama 4-5 gün öncesinden yorumladım.

stock rsi , momentum, macd değerlerinin hepsini bilir ve bakabilirsiniz lakin bunlar mevcut verilerin işlenmesi ile sonuç gösteren istatislik verileri yani olanın gidişatı hakkında bir fikir verebilir golden cross ise veri sonuçlarına göre 1 haftalık 3 aylık ve 1 yıllık hedef sonuç ilişkisinin sonuçlarına bakabilirsiniz.

Sadece konu da da dediğim hangi süreli veriler hangi süreçte gerçekleşmesi gereken ön görüleri alabilirsiniz onu belirtmiştim.
1 saatlik , 1 hafta içerisinde olabilecek hareketler.
4 saatlik, 1-2 ay içerisinde olabilecek hareketler.
1 aylık, 1 yıl içerisinde beklenicek fiyat hareketleri

gibi aralıkları ön görüyüor ama malum hepimiz türkiye'deyiz ve 1 yıllık fiyat hareketlerini ön görmekte çok sağlıklı sonuçlar çıkartmaya bilir uzun vadeli gelişmelerden dolayı yanılma şansları oluyor.


Yani herkesin düşecek müdahale odur budur dediği ortamda %8-10 arasında bir kazanç ön görmüş ve hedef tutmuş, bankaların 1 ayda sundugu aylık faiz'i bir hafta da çıkartmışım kalan 25 gün de artık farklı bir trader ürünüyle rakamları katlanılabilir. Gibi gibi gibi ;p

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]