Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2020, 01:27   #11
IRCStaR
Benim Ayağımın ALtıda MûSait... Başımın ÛStûde... NeRede DuRaCağını Kendin BeLiRLe...
IRCStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aLeyna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin iLe nasL tanistik wuuu yeminLe utancimdan kactum forumdan ardima bakmadm biLe ama bak cok guzeL bi dostLumuz oLdu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm kuzumm bide trip atior gorucen yayin aLinca unutuorum soLemeyi bnm cenede ztn fena geL geL geL geLLLL :cici:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] topram bizde dostLuk menfaati bitene kadar oLmaz isi bitene kadar hec oLmaz cikari icn asLa oLmazz simdi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm gonyanin guLu dicem anacumun topra dicem sende gonyaLisun dicek en guzeL hec azumi acmim hamSi kaLmayi seciorum :cici:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşimin Dediklerine Eksiksiz Katılıyorum İyiki Tanımışım Sizleri İyiki Varsınız.. Hamsi Kafalı Toprammm :))

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]