Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2020, 22:31   #15
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

her gün, her saat, her bir kaç saniyede bir nefes almak zorunda olmak. uyumak, uyanmak. bir şeyler yapabilmek için yiyerek enerji toplamak, sonra da bunu harcamak. her gün bunu tekrar tekrar yapmak zorunda olmak.
gülmek, sinirlenmek, üşümek, sıcaklamak, etrafınızdaki etkilere tepki vermek zorunda olmak ve bütün bunlardan yorulmuş olmak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

yok mudur bunun bir durağan zamanı? bir tatili? neden kış uykusuna yatmıyoruz ki biz? niye bir koza evremiz yok?

bazen sadece bir taş olmak istiyor insan. öylece beklemek. milyonlarca yıl sadece durmak...

en yakinina danisirsin sana yardimci olamaz sadece "cok gencsin bunlar daha hic neler yasicaksin toparla kendini" diyip gecistirir ama onda da suc yoktur ne desin ki?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bunu okuyan kişi; Belki seni tanımıyorum...Şu an kiminle nerde neler yapıyorsun bilmiyorum..Ama tek bildiğim Bu dünyada yaşayan herkes gibi seninde canını sıkan bazı şeyler oldu.. Birincisi; Canını sıkan her neyse o şeyin geçeceğini unutma..İkinciside; Sen her zaman çok değerlisin...Son olarakta şunu unutma; Sen neleri atlatmadınki, bunuda atlatırsın...

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.