Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2020, 11:07   #3
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

serdar ortaç gibi olmayın beyler.
entrilerimde gelen mesajlarda size hep anlatmaya çalışıyorum, kadın erkek ilişkileri normal ilişkilerden farklıdır.

arkadaşın ahmet'e iyilik yaptığın için onun senin yanında olmasını sevmesini beklersin.
ece'ye iyilik yaptığın için onun seni sevmesini bekleyemezsin
hani klişe bir laftır ya, sen elmayı seviyorsan elma da seni sevmek zorunda mı diye tam olarak böyledir işte kadın erkek ilişkisi.

neden serdar ortaç gibi olmayın dedim? çünkü serdar ortaç'ın kadın erkek ilişkilerine bakışı tamamen yanlış ve sakat. bunun için ki chloe kendisinden çocuk yapmadan boşandı, bunun için ki yıllarca platoniği olduğu ebru gündeş kendisine karşılık vermedi.

kendisi, beta -bir başka ifadeyle oğlan çocuğu- bakış açısına sahip.

kadını; hep pışpışlar, üzerine titrersem, hep iyi davranırsam, tartışmazsam, incitmekten korkarsam, el üstünde tutarsam, sen ne dersen tamam aşkım dersem beni sever zihniyetinde. bundan dolayı fiyasko yaşıyor, bu kafayla yaşamaya da devam edecek.

kendisinin chloe ile olan fotoğraflarında bile kadının vücut dili, "ben bu adamla sırf parası şöhreti için birlikteyim, yanımdaki erkek falan değil aslında" diyor.

serdar ortaç kadınların nefret ettiği "muhtaç erkek" olduğunu itiraf ediyor. bu itirafının kendisini ipe götüreceğinin farkında bile değil.

alfa .... , beta öder derler ya işte serdar ortaç gibiler burada ödeyen betalar.

yetiştirilme tarzından mı, baba figüründen mahrum büyüdüğün için mi bilmiyorum fakat kadınlar konusunda baştan aşağıya yanlışsın serdarcım. kafan pek çok erkek gibi yıkanmış.

halbuki kadınlar muhtaç erkekten nefret ederler. kendisiyle hiç tartışmayan, kendisini hep el üstünde tutan, amiyane tabirle köpek olan erkekleri sevmezler.

chloe seni hiçbir zaman sevmedi, çünkü sen onun köpeği oldun. köpeklerin hareketleri tahmin edilebilir, gizemli tarafı yoktur. sen ona bir sevgi verirsen o sana on sevgi verir ve sana muhtaçtır.

halbuki kedi olmalıydın. kadına mücadele alanı bırakmalı, kadının sana sözünü geçiremediği noktalar olmalıydı. tüm ipleri kadının eline verdin, onu kaybetmekten korktun, belki daha önce defalarca boşanmaya kalktı eski eşin ve sen yalvardın yakardın daha iyi hediyeler aldın tatile gittin bu şekilde onun seni seveceğini düşündün.

erkeksi duruş ve maskülen zihinde olmadığın sürece, senin hayranın olan alelade bir kız seninle 1 ay geçirse anında soğur senden.

________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.