Lafa gelince herkes webci herkes herşeyi biliyor ama webleriniz çoğunuzun kan ağlıyor. Adam burada ücretsiz karşılıksız iş yapayım demiş adama demediğiniz kalmamış. Sonra 3 4 ay sonra sunucu kapatmalar yok kimse gelmediler vs vs. Arkadaş adam karşılıksız hizmet sunuyor bunda art niyet aramayın. Keza konuştuğunuz kişi dünkü insan değil.
Şunu unutmayın şuan yabancı dışarıdan tanımadığınız insan gelsin diyorsanız webe önem vermek zorundasınız. Çok bilmişlere söylüyorum bunu.
Ha bir de sağa sola para bayılıp sağa sola para verip bu işi ücretsiz yapan adama buraya getirmessin diyenler var.
Lafa gelince kralsınız ama sunucularınız boş haklısınız sizlere beleşe karşılıksız iş yapılmaz. Keza
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
gelip bunu bana dediğin de ben de dedim ki biz de yardımcı oluruz amacımızsa webcisi olmayan bir sunucunun yüzünü güldürmekti. Şimdi bakıyorum da adamın her şeyini tartışmışlar utanmadan. Gerçi haklsınız o bayan değil erkek o yüzden sorgularsınız. Haklısınız çünkü o pek konuşmaz boş nara atmayı sevmez. Haklısınız size boş konuşan adamlar lazım. Haklısınız size k.f.rler edenler adamlar lazım. Haklısınız size sürekli huzuru bozacak adamlar lazım. veeeeeeee haklsınız.
gerçekten de söylenecek çok kelime var ama değmez yazacağım kişilere. Bir de bana demeyin neden ücretsiz yardım etmiyorsun işte bu yüzden etmiyorum etmeyecem de tüm dostlarıma da diyecem bunlara iyilik yaramaz hayrınıza günahınızı bile vermeyin diye.
Bu arada bunu şahsım adına yazıyorum ben KaNKa bu hesap ortak hesap.
.