15 Aralık 2021, 17:37
|
#9 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki amaç insanların sağlığı söz konusu önemli olan hususlardan biri olup maddeler gereğince uyarlanmistir sen olayın dış tarafından bakıyorsun biras iç tarafını araştır bu gün bir hasta randevu almış olsa en az 20 gün bekletiliyor hani nerde tıp ilerledi diyenler hersey parayla sahip olunuyor birazda insanların dertlerine problerine bakın biz sizin paranizin keyfine hastaneye gelmiyoruz.
Getir yurt dışından doktor sana daha iyi sahipleri bakar bunların egosunu çekmessin en azından | 20 gun bekleme ve randevu alamama doktorlarin degil, iktidarin beceriksizligidir. Doktorlarla ne alaka 20 gun beklemenin. Devrim denilen saglik sektoru suan kepaze halde. Ben dis icin 2 ayda anca randevu aldim. Doktor mu vermiyor. Guldurmeyin.
Doktorlar her gun dayak yerken sesi cikmayanlar, simdi aslan kesilmis. Dogaldir; ulkemiz guclunun, haksizin yaninda saf tutan ama hakli ve gucsuzu ezen bir zihniyete evrildi.
Ayrica; "Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| |