Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2021, 14:06   #5
rainbow6
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bugün bir haber vardı. Adamın biri yine bir kadını vurmuş. Üstelik kadın defalarca şikayet etmiş polis ve savcıya. Ve bu şikayet edilen adamın ağır suçlardan 5 ayrı suç kaydı varmış. Ve bu adam elini kolunu sallaya sallaya sokakta geziyor.

Bugünün diğer haberi ise. Sokak röportajı yapan üç youtubera ev hapsi cezası verildi. Yani sokağa çıkamayacak.

Yani iktidar diyor ki; beni eleştirme, koltuğuma zeval gelmesin de ne olursa olsun, gerisi umurumda değil. Zira Adam gidiyor kadının çenesini kırıyor serbest. Başka bir adam malum kişinin !! fotoğrafını yere attı diye dün tutuklandı.

İşte bu olayların yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi en büyük nedeni bunlar. Kadın cinayetleri ve bu tarz olaylar, son 10 senede yüzde 200-300 artmış. Çünkü adalet, hukuk yok.

Bir ülkede suç oranı artıyorsa (bu ülke için demiyorum, dünya geneli) o ülkede adalet ve hukuk isteminde sorun var demektir.

(mesela amerika'da 1 cent, bize göre 1 tl vergi kaçıramazsın. kan alırlar :). istersen apple'ın sahibi ol, anında turuncu tulumu giydirirler sana. işte biz buna hukuk ve adalet diyoruz)

++

Bir de şu var; her defasında "batının ahlaksızlıığıııı" diye böğürürler. Alın size Anadolu irfanının ahlakı!!. Eşcinsellik diye mabat yırtarlar. Onlar bin kat daha ahlaklı ve şerefli. Eşcinsellik ile kafayı bozacaklarına, şunlarla bozsalar keşke.

Bir de her şeyi din ve Allah, islama yormayın. Bu zihniyetin alayı sözüm ona müslüman. İçki içene dinsiz diye çemkirirler, eşçinsel diye etrafa saldırırlar ama tarihin en ahlaksızı da bunlar çıkar. Ahlak dinle olmaz. Ahlakın temelinin dinden geçmediğini görüyoruz. insanın içinde olacak bu.

Bir de idam olayı var. Yahu idam gelse, kendisini eleştireni tutuklayıp, kadın döveni serbest bırakanlar, idamı bu işler için mi kullanacak zannediyorsunuz :). İdam demek bu cahillere hizmet bana göre. İdam gelse ne olacak. Her şeyin başı eğitim. Sonra hukuk ve adalet sistemi.

Şeriat ile yönetilen ülkelerde de idam var ama bu tarz sapkınlıklar en çok orada var. Demek ki idam çözüm ve çare değil :).