Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2021, 01:25   #9
rainbow6
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

O kadar gizli bir örgüt ki, herkes biliyor. Her yerde sembolü var. İlkokul bebeleri bile şarkılarda gizli sembollerini ve mesajlarını buluyor :).

2000'li yıllarda millet kafayı yemişti bununla. Ra dövmesi yapanları bile illiminati uşağı diye kovalıyorlardı .

Neyse ki bilgi çağı gelişti de, bu saçmalıklar azaldı. Artık Beyaz TV gibi kafayı kırmış zihniyetler kovalıyor bu tarz şeyleri :))).

Özellikle bu konu açıldığı zaman direk Rothschild veya Rockefeller derler , Bunu diyenlerden koşarak uzaklaşın. Kör gözle komplo kasıp, dünyayı yönetiyorlar, dine düşmanlar, b.k gibi paraları var diye sallarlar. Sorsan bu aileler nasıl zengin oldu diye, cevap dahi veremezler. Zaten bu olaylarda coşup, illiminatti ya, dünya ya, büyükler ya, gizliler ya diyenlere bir bakın, çoğu "kola israil malı" der . ahaha. Bu konuda yutup'a bir girin, bu konuyu tartışanların bir videosunu 10 saniye izleyin, iQ'nuz kulaklarınız akar direk .

Tarikat ve cemaat gibi yapılanma bunlar. Gizli olanı var, açık olanı da. Raelian mesela. Veya Scientology. Mesela bunlar medyada yükselmiştir veya sinemada. Özellikle scientology. Tarikat ve cemaat böyle bir şey işte. Ülkemizde de yaşamadık mı. Hala da yaşıyoruz.