Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2020, 15:23   #1
Lareina
yok saymak çok zarif bir intikamdır.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcunun Tüm Özelliklerini Taşıyan Kadınların Çok İyi Bildiği 15 Şey

1. Kendinizden bahsederken mutlaka konuşmanın bir yerinde söz burcunuza geliyor.

Hele ki bir aslan burcuysanız.

2. Sizi diğer burçlardan ayıran özellikleriniz konusunda son derece bilgili ve hassasınız.

Boğa kadınları güçlü ve bağımsız karakterli kadınlardır, asla bir erkeğe ihtiyaç duymazlar… Dimi?

3. Burcunuzla en uyumlu burçlar hangileridir, hangi burçlarla anlaşırsınız çok iyi biliyorsunuz.

Ben teraziyim, sen koç, biz birbirimizin ruh eşi olabiliriz!

4. Burçlarla ilgili karşınıza çıkan her testi çözüyor, her yazıyı okuyorsunuz.

Burcunuza en uygun evcil hayvanı, yemek odası takımını ve sevgiliniz olması gereken ünlüyü hep buldunuz değil mi?

5. Kendinizi burcunuzla tanımlarken garip bir şekilde diğer herkesten üstün olduğunuzu hissetmiyor musunuz?

Ben aslan burcuyum… Gerisini konuşmayalım istersen.
6. Burçlarla hiç ilgilenmeyen veya sizin ilgilenmenize şaşıran insanları gördükçe onlar için üzülüyorsunuz.

Günün birinde hayatında neden dengeyi bulamadığını sorduğunda alacağın cevap seni çok şaşırtacak benim terazi arkadaşım!

7. Burçları, astrolojiyi saçma bulan insanlar sizi deli ediyor.

Saçma buluyorsun çünkü sen tipik bir yay burcusun anladın mı?! Ben bu negatifliği kaldıramam, çünkü balık burçları hassas olur.

8. Karşınıza çıkan tüm burç yorumlarını okuyor ve ona göre hareket etmeye çalışıyorsunuz.

Pazatesi mi? İmkanı yok o gün Merkür retrosu var.

9. Aylık burcunuzu okuduğunuzda olumsuz bir şey görürseniz paranoyaklaşabiliyorsunuz.

Bu ay aşk konusunda sıkıntılı durumlar yaşayabilirmişim, yol yakınken ayrılsam mı acaba, o benden ayrılmadan?

10. Burcunuzda okuduklarınızın hiçbir gerçekleşmediğinde kendinizi aldatılmış hissediyorsunuz.

E hani bu hafta maddi konularda olumlu gelişmeler olacaktı? 3400 tl kredi kartı ekstresi gelmiş!

11. Burcunuzun özelliklerinin hepsinin sizde olduğunu gördükçe her defasında şaşırıyorsunuz.

İnanamıyorum, akrepler kıskanç olur diyorlar, yahu aynı ben!

12. Üzerinde burç işaretinin olduğu şeyler görünce almamak için kendinizi zor tutuyorsunuz.

İnanmıyorum bu çoraplarda oğlak simgesi var, 5 çift alıyorum.

13. Kendiniz hakkında daha çok şey öğrenmenin yolu burcunuzla ilgili daha çok şey okumak.

Bakalım duygusal anlamda gerçekte nasıl biriymişim.

14. Bazı kararlar alırken aklınıza burcunuzun gelmediğini söyleyebilir misiniz?

Bu iş teklifini kabul etmeli miyim, bakalım bu iş yengeçler için uygun mu?

15. Ünlü kişilerle aynı burçtan olduğunuzu öğrendiğinizde garip bir mutluluk kaplıyor içinizi.

Oha Kerimcan Durmaz da akrep burcuymuş. 🤣🤣

**

Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık.

**