| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Başlığa bakacak olursak sanırım soru hanımlara sorulmuş :)
Genel düşüncemi yazacak olursam;
Bir insanla sanalda tanısmanın, cafede, durakta, parkta, okulda tanısmaktan pek farkı yoktur aslında sadece platform farklıdır. Ve reel yasantımızda da insanlar kendilerini olduklarından farklı yansıtabildikleri için bu bağlamda da sanal ile reelin farkı pek yok diye düşünüyorum.
Görüşme ve bulusma konusuna gelecek olursak;
Yıl olmus 2022 hala bunu tartısıyor, konusuyor olmak bile abesle iştigal ve tuhaf...
Elbette görüşebilir insanlar, bulusabilir, sohbet edebilir, yemek yiyebilir bu gayet normal ve medeni bir davranıstır.
Asıl konusulması gereken sorun nedir biliyor musunuz?
Görüşen, bulusan insanları öğrenince onları hemen yaftalayan, farklı yerlere çekmeye calısan, hatta daha da ileriye giderek arka odalarda çok afedersiniz onları yatağa bile sokan çirkin zihniyetlerdir.
Bu sebepledir ki insanlar sanal dünyada karsı cinse karsı hep temkinli davranmak zorunda kalmaktadır.
Bu tarz insanlar hem reel hem de sanal dünyada hep vardı maalesef, hala varlar ve hep var olacaklar.
Niyeti güzel insanlara denk gelesiniz.
________________ Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...