Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2020, 23:07   #10
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aşıklar kentinin büyülü ruhuna bin selam olsun... hava, bugün de seni ve yorgunluğu secmiş.. "ben uyuyorum, herkes de benimle uyusun !" diyor. mevsimden midir, sevgimden mi bilmem, içimde sessiz ama derinden bir çığlık yükseliyor, beni uyku tutmuyor. olsa olsa ben uykuyu yolundan alıkoyuyorum..

gönlümden bir yıldız kayıyor uçsuz bucaksız sevgi limanlarına, bir yelkenliyim ama dümenim yok! fora hey allahın delisi! deli ve çılgın, sert rüzgarlardayım, savruluyorum ordan buraya. korkuyorum, sığınmak istiyorum limanına, hadi al beni içeriye ve demir atayım sonsuza kadar orada. bağla halatlarımı sımsıkı, ben hep sende kalayım, bağla beni..

oksadıkca sevgim ruhumu ben yeni mululuklara sende kucak acıyorum evet...ben de uzaklari sectim ve uzaktaki sevgilim; seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum.. sen hep bende benim için benimle kal. tutkunlugum; sana aşinalıgım ; ruhuna.... sevgim hep yuregine dogru olacak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sana olan sevgimin gün geçtikçe daha da alevlendiği hiç şüphesiz ki kesin. ama senden korkuyorum. ben sevilmek değil, sevmek istiyorum. ben de demek istiyorum ama hep haybeye... nasıl anlatsam ki; ben sana mutluluğunu, yaşayamadığın güzelliklerini yaşatmaya geldim! bırakma böyle kalmasın.

hayat dediğimiz, gercekten istenildiğinde acılarını (hem de en kotusuyle), istediğinde mutlulugun nirvana kıvamında tadıldığı gercekten kahpe olandır. ben senin mutluluğun nirvana kıvamında yaşandığı kısmında olman çabasındayım... ve unutma, benim mutluluğum senin mutluluğuna endeksli. gel bu uzaklığı koruyalım aşkım. limanım.

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.