Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2021, 19:43   #15
AzeLya-
AzeLya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Basta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] paylasim icin cok tsk ederim düsünmen inceligin yeter :)

evet sanirim sistemsel hata oldugundan kayit olurken yanlis oldu tarih geri düzeltemedimde mümkün olmadi bu ve öylece kaldi ama yinede @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaslara cok tsk ediyorum.

Ayni kutlamayi 25.Temmuz da beklerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmmm sende iyiki varsin iyiki benim arkadasimsin.. Varligina sükürler olsun. Ve beni bu kadar iyi taniyip direk dogum günü yanlis demen sana SIMSIKI sarilasim geldi simdi cok seviyorum seni canim arkadasim