Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Kasım 2021, 13:54   #5
rainbow6
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Olay baştan sona korkunç bir kepazelik ile bezeli. Forumda siyaset yasak ama baştan sona siyasi ve siyaset ile alakalı bir durum.

Şöyle izah edeyim bari;
Bugün 83 yaşındaki Genco Erkal, malum kişiyi eleştirdi diye, hakaret iddiası ile hakim karşısında çıktı. Çıkmasa idi yaka paça götürülecekti.
20 suç kaydı olan, 1 km öteden görsen anında içeri atacağın bir tip, elinde bıçakla metroda terör estiriyor ve sosyal medyada gündem olmasa asla ama asla gözaltına bile alınmayacak.

Alın size 20 yıllık zihniyetin Türkiye'si (!!).

Yahu 20 suç kaydı olan nasıl dışarıda. GBT hiç mi yapılmıyor diye sormuyorum. Zira malum kişiyi eleştirmediğin sürece istediğin gibi dolaşabilirsin bu ülkede.

Bunlar olurken içişleri bakanı bugün dalga geçer gibi "bu sene 250 kadın öldü" diye görselle anlatım yapıyor. Delirmemek el de değil. Bunlar için ölen kadınlar rakamdan ibaret. Maharet gibi de anlatıyorlar bir de. Ha, Avrupa'da da kadın cinayetleri oluyormuş!!.

Bu olayların baş sorumlusu ülkeyi yönetendir. NET. Kadınlara söylem ve bakış açıları ortada. En basiti bir kadın kocasından şiddet görüyor, beni öldürecek diye polise vs. sığınıyor ve aldığı cevap "kocan o, döver de sever de, AİLE DE OLUR BUNLAR" ve hopppp kadın 1 hafta sonra öldürülüyor.

Şimdi çıkıp meydanda bu olayı protesto etsek anında terörist diye içeri de gireriz.

O zaman ne kalıyor geriye. Tüm kadınların organize olup, 2023 de bunlara oy verilmemesi için hınçla çalışması.