| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler kanki
Sen daha yenisin hemen de konuk yapmışlar ;d
Hemen sorularıma geçiyorum.
1. Kendinden bahsedebilir misin bize.?
2. Hobilerin / fobilerin nelerdir.?
3. Foruma aşılabildin mi, kimleri seviyosun.? ;d
Belki yine sorarim görüşmek üzere  | Evet kankim.))Öyle olmuş bu sabah ögrendim.)
Kendimden bahsedeyim tabikide.Profildeki nick kendi ismim.Bursa İnegölde yaşıyorum.35 yaşlarındayım.)İnsaat yapı malzemeleri satan bir firmada satış ve sevkiyat yöneticiliği yapıyorum.10 yıldır bu meslekteyim.)Çok duygusalımdır aslında ama hep pozitif düşünmeyi yeğlerim.Hayat yeterince kısa iyi değerlendirmek lazım.)Koyu bir Galatasaraylıyım.)Bide burcum kova onuda yazayım.)Bana keyif veren eğlenceli olan herşeyi seviyorum.Forumda vakit geçirmek gibi.)Hobilerim yagmurlu havada uyumak ama gerçekten çok güzel.)
Foruma zaten uzun zaman önce üye olmuştum ama vakit bulamadığım için ilgilenemiyordum.İlk sorununda cevabı olabilir bu alışma konusu.Girdiğim ortama çabuk alısabiliyorum.İnsanlarla iletisim halinde olmak beni mutlu ediyor.Kimleri seviyorum güzel soru.)Öncelikle senin gibi degerli bir dostu ve tüm insanları.)İstediğin kadar sorabilirsin sorularını.)
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi..
Konu Aykut tarafından (21 Kasım 2021 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir..
|