Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2020, 17:34   #7
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

gecenin en güzel yanı ne biliyor musun? sessizliğin içinde yalnız kalmak. gündüzün bütün o gürültüsünden kurtulup kendinle baş başa kalıyorsun. belki bir şampanya açıyorsun belki bir film koyuyorsun belki bir roman okuyorsun belki ağlıyorsun belki de yalnızca düşünüyorsun. insan kendine en çok gece bir şeyler katabilir. gece güzel, gece sakin, gece huzurlu... keşke insanlar da gece gibi olsalar.

gece kaybettiklerini hatırlatıyor, gece uğruna mücadele verdiğin şeyleri hatırlatıyor. her gece hatırlatıyor. başını kaldırıp gökyüzüne bakıyorsun parlak umut taneleri gözlerine çarpıyor. hafif bir rüzgar esiyor gözlerini kapatıyorsun ve rüzgarın tenini yalamasını hissediyorsun. ellerini başının altına koyup çimene uzanıyorsun. sağ ayağını da sol ayağının üzerine koyuyorsun. rahatlıyorsun. gözlerini tekrar kapatıyorsun. umut taneleri zihnine çakılmış. sesler duyuyor anılarını görüyorsun. hayallerini görüyorsun.

hayatta isteyip de ulaşamadığın bir ton şeyi görüyorsun. ve sonra bu hayatta en çok istediğin şeyi görüyorsun. uğruna gerekirse bütün yaşamını çöpe atacağın şeyi. sonra zihnine onun imkansızlığı düşüyor. sol gözünden bir damla yaşın süzüldüğünü hissediyorsun. bedenini doğrultup gözlerini açıyorsun. yanağından gözyaşını siliyorsun. tekrar göğe bakıyorsun. umut tanelerinin hüzün tanelerine dönüşmüş olduğunu görüyorsun. gecenin üzgün insanların cehennemi olduğuna inanıyorsun.

ama onu yine de seviyorsun.

________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.