Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2021, 10:15   #29
AdrenaLin Ayın Yıldızı
AdrenaLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KuzenKit emeğine sağlık ablam.
Başta sunucu sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere çok güçlü bir kadroya sahibiz.
@LaL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Ömrüm gibi işini severek yapan usta yayıncılarımız var.
Bir radyonun başarısı kesinlikle Radyo sorumlusu ve yönetimine bağlıdır.
TatliFm Radyosunun çok ayrıcalığı vardır. Gerek birbirinden tecrübeli yayıncıları gerekse her hafta aldığımız konuk sanatçıları ile gerçekten de farkımızı ortaya koyuyoruz.
Güçlü sesleri ile yayıncılarımızın kendi seslerinden derlenen videolar ve süpriz partiler ile herdaim eğlenceli anlar yaşanır.
Herkezin emeğine yüreğine sağlık.
Kesinlikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekip işi hepsi. Herkes Yayinini severek yapıyor iş olarak değil ama görev bilincinde olan kaliteli hoşgörülü arkadaşlarımız var. Bu konuda Çok şanslıyız seninde TatLiFm e katilmanla Konuk Sanatçı projelerini daha yaygın hale getirdin canlandırdın emeğin çok Hepimize daha güçlü daha başarılı günler diliyorum