Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2021, 09:11   #6
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Detaylar için teşekkürler. Güzel izah etmişsiniz.

Bende gıda sektöründe idim bir şekil. Restoran yöneticiliği yaptım. İl değiştirince patladım. Hala gıda sektörü nasıl ayakta şaşıyorum. Gerçi fiyatlar fırladı. Fırlamayanlar ise çöp denilecek kalitede ürün sunuyor.

Sanayi doğalgazına rekor zamlar geldi. Bahsettiğiniz zamlara binaen, ek zamlar zaten kaçınılmaz. Her zam domino etkisi yapar ülkemizde. 6 aya iktidar ve muhalefet dengesinin değişeceğini düşünüyorum ben. Bu millet cahildir belki ama iş rant ve para olunca kimseyi tanımaz :).

Ha bir de Venezuella gibi rekor bir asgari ücret zammı yaparlarsa, işte o zaman izle cümbüşü :).

2023 mevzusunda da uzun uzun yazmıştım ama sildim. Bilhare özel mesajdan uygun zamanda yazarım. Şu an ülkemizi didiklemek için sıradalar ama çoğu da 2023 sonrasına bakıyor. Çünkü o vakitten sonra kesinleşen bir iktidar değişimi var. Şu an bir çok ülke/firma (bana göre) açkurt olmayı göze alamıyor. Çünkü 2023 sonrasını öngören muhalefete cesaret geldi ve bunu yapacak her kesimi öttürürüm diyor. 2023'den sonra, 2002-2016 gibi sıcak para akan bir dönem olacağını tahmin ediyorum ve bunu çok iyi kullanacak bir zihniyet olacağını umut ediyorum.

Hehe. Benimde kafam iyi bu arada :). Sürçi lisan ettiysek affola.

(benim bi miktar param vardı. teyze ve anne dırdırı çekmemek için faize koymuştum. o kadar pişmanım ki. normalde dolara koyacaktım. bu da böyle bi ızdırap dolu bi anım )
Venezuela ile ilgili Murat MURATOGLU nun guzel bi videosu var, linki birakiyorum

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.